Müşteri Hizmetleri Kategorileri
Müşteri Hizmetleri

Müşteri Hizmetleri sayfamıza hoşgeldiniz.

Alışverişinizin her aşamasında, kendinizi güvende hissedebilmeniz için en çok merak edilen konuları ve sıkça sorulan soruları size yardımcı olabilmek amacıyla aşağıda listeledik.

Farklı sorularınız için, info@shop.goldenrose.com.tr adresine mail atabilir, 0850 532 GR GR (47 47) ya da 02128758182 nolu telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz....

Sık Sorulan Sorular

Site Hakkında

1-Nasıl sipariş verebilirim?

Cevap: Siparişinizi tamamlayabilmek için hesap oluşturmanız gerekmektedir. İster siteye ilk geldiğinizde, ister beğendiğiniz ürünleri sepete attıktan sonra alışverişinizi tamamlamak için üye giriş ekranında şifrenizle giriş yapabilir ya da yeni hesap oluşturabilirsiniz. Üyelik aşamasını geçtikten sonra sipariş ekranlarını adım adım takip ederek siparişinizi tamamlayabilirsiniz.

 2- Aradığım ürünü en kolay nasıl bulabilirim?

Cevap: Aradığınız ürünü üst menüde yer alan Yüz, Göz, Dudak, Parfüm, Aksesuar ana kategorilerine tıklayarak gelen ekrandan ya da yine üst menüde yer alan arama kısmına ilgili anahtar kelimeler yazarak hızlıca şekilde ulaşabilirsiniz.

 3- Satın aldığım ürün ulaşmazsa ne yapmalıyım?

Cevap: Kargoya teslim edilmiş görünen siparişler 3 iş günü içerisinde size ulaşmadıysa, bu durumu 08505324747 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bildirerek bilgi isteyebilir ya da info@shop.goldenrose.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

4-Siparişimi verdikten sonra teslimat adresimi değiştirebilir miyim?

Cevap: Ödemesini gerçekleştirdiğiniz siparişlerin teslimat adresi değişimi, ürünleriniz kargo şirketine teslim edilmemiş ise gerçekleştirilebilir. Talebinizi çağrı merkezimizi (08505324747) arayarak iletebilirsiniz.

 

5-Oluşturduğum siparişe ürün ekleyebilir miyim?

Cevap: Golden Rose Store’dan verdiğiniz siparişler bize online olarak ulaşır. Yaptığınız ödeme tutarında değişiklik yapılamadığından, siparişinize sonradan ürün eklemeniz mümkün değildir. Eklemek istediğiniz ürün için yeni bir sipariş oluşturabilirsiniz.

 

6-Siparişim oluşmadı ama ödemesi alındı. Ne yapmalıyım?

Cevap: Siparişiniz sırasında oluşan tüm problemler için 08505324747 numaralı telefondan çağrı merkezimizi arayarak sözlü olarak bildirebilirsiniz.

 

7-Siparişlerimde ne kadar kargo bedeli öderim?

Cevap:50 TL ve altında yapacağınız siparişlerde 5 TL kargo ücreti ödenmektedir. 50TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti alınmamaktadır.

8-Kargom kaç günde elime ulaşacak

 Cevap: Siparişiniz tamamlandıktan sonra ortalama 3 iş günü içerisinde ürünlerinizi kargoya teslim etmekteyiz.

9-Siparişim kırık ya da bozuk geldiğinde ne yapabilirim? 

Cevap: Siparişinizi kargo firmasından teslim alırken, mutlaka tüm ürünlerin eksiksiz ve hasarsız olduğunu kontrol ediniz. Eğer teslimat eksik veya hasarlı ise, tutanak tutarak kargonuzu teslim almayınız. Kargodan kaynaklanmayan hasar durumlarında çağrı merkezimize 08505324747 numaradan ulaşarak veya info@shop.goldenrose.com.tr adresine e-posta göndererek talebinizi iletebilirsiniz. Ürününüzü faturanızla birlikte Yakuplu Mahallesi Beysan Sanayi Sitesi Dereboyu Caddesi No:4 Beylikdüzü / İstanbul adresine, karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra size bilgi verilecektir.

 

10-Şifremi unuttum. Ne yapmalıyım?

Cevap: Şifrenizi hatırlamıyorsanız sitenin sağ üst kısmında yer alan Giriş bölümünü tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada “Şifremi Umuttum”u tıklayarak gelen ekrana e-posta adresinizi girin. Kısa süre içerisinde e-posta adresinize şifre yenileme linki gönderilecektir.

11-Hangi Ödeme yöntemlerini kullanarak sipariş verebilirim?

Cevap: shop.goldenrose.com.tr adresinden havale ve tüm bankaların kredi, hesap kartları ile ödeme yapabilirsiniz.

 

Golden Rose Ürünleri Hakkında

1-Ürünleriniz hayvanlar üzerinde test ediliyor mu?

Cevap: Ürünlerimiz hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. Ürün güvenliği için hayvanlar üzerinde yapılmayan alternatif test metotları kullanılmaktadır.

 

2-Ürünleriniz üretilirken hayvansal yan ürünler kullanılıyor mu?

Cevap: Dünyanın birçok ülkesinden hammadde temin etmekteyiz ve bunların bir kısmı da birkaç maddeden oluşmakta.  Dolayısıyla temin ettiğimiz hammaddelerin tamamının hayvansal ürün içerip içermediği hakkında bir iddia da bulunamayız.  Dilerseniz ürünlerimizin içerikleri ürünlerimizin kutularında yer almaktadır.  Buradan bilgi alabilirsiniz

 

3-Ürünleriniz hangi koşullarda üretiliyor?

Cevap: Kozmetik üretimi, İstanbul'da 36.000 m2'lik kapalı alanda sahip olduğu ISO 22716:2007 Cosmetic-GMP, HELAL/HALAL (MS 1500:2009) ve ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemleri doğrultusunda, hijyen koşulları altında ve üretim teknolojisine çağdaş yaklaşımla ileri teknoloji kullanılarak yapılmaktadır.

 

4-Ürünlerinizin kullanım ömrünü uzatabilmek için doğru saklama koşulları nelerdir?

Cevap: Doğru saklama koşullarında ve doğru kullanım şekli ile ürünlerin kullanım ömürleri uzatılabilir. Ürünler kullanılmadığı zaman kendi ambalajında ısı, ışık ve nemden uzak kapağı kapatılmış olarak muhafaza edilmelidir. Kullanım esnasında ise ambalaj üzerindeki kullanım talimatı var ise talimata uygun kullanılmalıdır. Herhangi bir uyarı, talimat yok ise; temiz bir ortamda ve temiz el veya aplikatörler ile uygulanmalıdır. Aplikatörler kullanım sonrası mutlaka temizlenmeli ve temiz bir şekilde muhafaza edilmelidir.

 

5-Ürünlerinizin son kullanma tarihi nedir ve ömrü ne kadardır?

Cevap: Kozmetik ürünlerde aksİ belirtilmedikçe raf ömrü 30 ay üzerindedir. Bu gruba giren ürünlerde ürün kullanım ömrünü açıklayan kapak açma işareti vardır ve genel olarak ay ile ifade edilir. Eğer ürün raf ömrü 30 ayın altında ise üreticiler ay/yıl olarak son kullanma tarihini ambalaj üzerinde belirtmek zorundadır. Bizim ürünlerimizin raf ömrü genel olarak 36 aydır.

 

6-Kullandığım ürün alerjik reaksiyon gösterdi, ne yapmam gerekiyor?

Cevap: Satın almış olduğunuz Golden Rose ürününü aşağıdaki adrese karşı ödemeli olarak gönderirseniz, incelemeler başlatılıp en kısa zamanda size geri dönüş sağlanacaktır.

Adres: Erkul Kozmetik A.Ş. Cihangir mah. Petrol Ofisi cad. No:01 Avcılar/İSTANBUL

 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.